Privaatsuspoliitika

Isikuandmete töötlemine ja küpsiste kasutamise kord

1. Isikuandmete töötleja

Veebisaidi diotech.ee isikuandmete vastutav töötleja on Diotech OÜ (registrikood 12672325) asukohaga Riia tn 181a Tartu linn, Tartu linn Tartu maakond 51014.

Isikuandmete eest vastutava töötleja kontaktandmed: + 372 54005650 ja e-mail info@diotech.ee

2. Milliseid isikuandmeid töödeldakse?

  • Nimi, telefoninumber ja e-posti aadress;
  • klienditoe andmed.

3. Mis eesmärgil isikuandmeid töödeldakse?

Isikuandmeid nagu e-post, telefoni nr, kliendi nimi, töödeldakse selleks, et lahendada teenuste osutamise seonduvaid küsimusi (klienditugi).

Veebisaidi kasutaja IP-aadressi või teisi võrguidentifikaatoreid töödeldakse veebisaidi kasutusstatistika tegemiseks.

4. Õiguslik alus

Isikuandmete töötlemine toimub kliendiga sõlmitud lepingu täitmise eesmärgil. Isikuandmete töötlemine toimub juriidilise kohustuse täitmiseks (nt raamatupidamine ja tarbijavaidluste lahendamine).

5. Vastuvõtjad, kellele isikuandmed edastatakse

Isikuandmed edastatakse veebisaidi klienditoele kliendiprobleemide lahendamiseks.

Isikuandmeid hoitakse  serverites, mis asuvad Euroopa Liidu liikmesriigi või Euroopa Liidu majanduspiirkonnaga liitunud riikide territooriumil. Andmeid võidakse edastada riikidesse, mille andmekaitse taset on Euroopa Komisjon hinnanud piisavaks ning USA ettevõtetele, kes on liitund andmekaitse kilbi (Privacy Shield) raamistikuga.

Juurdepääs isikuandmetele on veebisaidi haldamisega seotud töötajatel, kes saavad isikuandmetega tutvuda selleks, et lahendada kasutamisega seonduvaid tehnilisi küsimusi ning osutada klienditoe teenust.

Isikuandmeid võidakse edastada infotehnoloogia teenuste pakkujatele, kui see on vajalik veebisaidi funktsionaalsuse või andmemajutuse tagamiseks.

6. Turvalisus ja andmetele ligipääs

Veebisait rakendab asjakohaseid füüsilisi, organisatsioonilisi ja infotehnilisi turvameetmeid, et kaitsta isikuandmeid juhusliku või ebaseadusliku hävitamise, kaotsimineku, muutmise või loata juurdepääsu ja avalikustamise eest.

7. Isikuandmetega tutvumine ja parandamine

Isikuandmetega saab tutvuda klinditoe vahendusel.

8. Nõusoleku tagasivõtmine

Kui isikuandmete töötlemine toimub kliendi nõusoleku alusel, siis on kliendil õigus nõusolek tagasi võtta teavitades sellest kliendituge e-posti teel.

9. Säilitamine

Kontaktvormi kaudu saadetud päringute ajalugu säilitatakse kolm aastat.

10. Kustutamine

Isikuandmete kustutamiseks tuleb võtta ühendust klienditoega e-posti teel.
Kustutamistaotlusele vastatakse mitte hiljem kui kuu aja jooksul ning täpsustakse andmete kustutamise perioodi.

11. Ülekandmine

E-posti teel esitatud ülekandmise taotlusele vastatakse hiljemalt kuu aja jooksul. Klienditugi tuvastab isikusamasuse ja teavitab ülekandmisele kohalduvatest isikuandmetest.

12 Otseturundusteated

E-kirja aadressi ja telefoninumbrit ei kasutata otseturundusteadete saatmiseks.

13. Vaidluste lahendamine

Isikuandmete töötlemisega seotud vaidluste lahendamine toimub klienditoe vahendusel (info@diotech.ee). Järelevalveasutus on Eesti Andmekaitse Inspektsioon (info@aki.ee).

14. Küpsised

Kasutame oma veebilehel küpsiseid. Küpsised on väikesed failid, mis laaditakse kasutaja seadmesse veebilehe külastusel. Küpsiste kasutamise eesmärk on suurendada kodulehe kasutusmugavust ning anda veebilehe omanikule statistikat veebilehe kasutamise ja kasutajate kohta. Meie kasutatavad küpsised ei võimalda meil tuvastada isikut.

Veebilehe külastajal on võimalus seadistada oma veebibrauser küpsistest teavitamisele, nendest keelduda ja neid kustutada.

 

Privaatsuspoliitika muudatused

Diotech OÜ-l on õigus võib käesolevat privaatsuspoliitikat igal ajal muuta.

 

Viimati uuendatud 21.01.2022